L-253 protézis

Csővázas protézis szíjas függesztéssel

Ez a megoldások belsővázas, azaz moduláris elemekből felépülő, csővázas lábszár protézis, amelynél a protézis csonktokját csőváz elemek kötik össze a protézis lábbal melyeket merev, vagy egytengelyes bokaszerkezettel látunk el. A külső kozmetikai fedés könnyű, formában és méretben megegyező habszivacs, melyet kozmetikai harisnya egészít ki. A csonktokot szíjas felfüggesztéssel látjuk el, amely a protézis rögzítését biztosítja. 

Indikáció:
Láb és lábszár veleszületett vagy szerzett hiánya esetén.

Kiegészítő feltételek, megjegyzések az indikációhoz:
1. aktivitási szint: a beteg beltéri protézishasználatra képes.
           
Szakképesítési követelmény:
Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, ortopédia-traumatológia, ortopédia, traumatológia szakképesítéssel rendelkező szakorvos, rehabilitációra alkalmas rendelési helyen, ahol az eszközök kipróbálása és betanítása betanítása ortopédiai műszerész és a gyógytornász jelenléte mellett biztosított.

ISO kód: 06 24 09 12 03 001   

Az NEAK által üzemeltetett adatbázisban, az Online Segédeszköz Jegyzékben (SEJK) további részletes tájékoztató található a termékről.

https://sejk.neak.gov.hu/

Bővebb információért, kérjük forduljanak kezelőorvosukhoz, vagy keressék munkatársainkat a legközelebbi gyógyászati segédeszköz szaküzletünkben: ORSZÁGOS ELÉRHETŐSÉG

 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


Tudástár

Országos elérhetőség