BEMUTATKOZÁS, HÍREINK

MASZK HASZNÁLAT

Azokban a szaküzleteinkben, amelyek egészségügyi intézményben találhatóak a maszk használat kötelező. A maszk nem helyettesíthető más eszközzel pl. sállal. A maszknak az orrot és a szájat is takarnia kell.


ÜZLETEINK MŰKÖDÉSÉBEN TÖRTÉNŐ VÁLTOZÁSOK

A kórházak átalakítása miatt, több üzletünk nyitva tartása és elérhetősége módosult. 

Kérjük látogatásuk előtt, tekintsék meg az aktuális információkat, az Üzleteink menüpontra kattintva.


Az OrtoProfil-t 1992-ben abból a célból alapítottuk, hogy – az akkor átalakuló ortopédiai, rehabilitációs és gyógyászati segédeszköz ellátási rendszerben – egy olyan 100%-ban hazai tulajdonú egészségügyi szolgáltató jöjjön létre, mely a páciensek igényeit helyezi előtérbe.

A kezdeti időszakban cégünk fő profilja a gyermekek számára készített egyedi gerincfűzők gyártása volt. Tevékenységi körünk a következő két évtized alatt egyre szélesebbé és sokrétűbbé vált; termékeink között jelenleg éppúgy megtalálhatók az egyedi gyártású, akár sportolásra is alkalmas protézisek, mint a legegyszerűbb bokarögzítők.

Szolgáltatásainkkal a háztartási, sport, közlekedési és egyéb sérülések kezelésében, és a kórházi rehabilitáció folyamatában is segítséget nyújtunk ügyfeleink számára.

Hazánk összes régiójára kiterjedő üzlethálózatunkban, rehabilitációs központjainkban, több mint 30 településen, közel 50 ponton, összesen 180 fős ortopédiai műszerészekből, kötszerészekből, gyógyászati segédeszköz forgalmazókból, gyógytornászokból álló szakmai stábbal állunk pácienseink rendelkezésére.

Termékeink, szolgáltatásaink meghatározó része társadalombiztosítási támogatás, illetve egészségpénztári finanszírozás igénybevétele mellett is elérhető.

Cégünk elkötelezett az újítások, fejlesztések, innovatív megoldások kidolgozása, bevezetése iránt. Fontos számunkra a nemzetközi piacokon való jelenlét is; sikerrel építettünk fel hasonló profilú külföldi vállalkozásokat, nemzetközileg elismert beszállító partnereinket pedig nemcsak kiváló minőségű termékeik, de legmodernebb technológiai megoldásaik is igazolják.

A mögöttünk álló több évtized erőfeszítéseinek eredményeként az OrtoProfil napjainkra a hazai piacvezető ortopédtechnikai- és gyógyászati segédeszköz szolgáltatók között foglalja el a helyét Magyarországon.


AJÁNLJUK FIGYELMÉBE KARRIER OLDALUNKAT

Az alábbi üzleteinkben szájmaszk és antibakteriális szappan kapható:

1081 Budapest, Fiumei út 17. (Országos Baleseti Intézet)


Tudástár

Országos elérhetőség