Sajtómegjelenések

Szilikonujjtól a robotkézig

- rohamos fejlődés a protetikában

Ravasz Pál foglalkozása szilikonprotetikus, ami első hallásra talán ismeretlen szakmának tűnhet, pedig a szakember már 12 éve elkötelezetten segít a végtagamputáltaknak, hogy szilikon protézisei által ismét teljes éltet tudjanak élni.

Tovább...

Biztos lábakon járni…

A cégünk által saját műhelyben gyártott ortopéd cipőket mutatja be a Nógrádi Hírcentrum újabb cikke. (2017. február)

Tovább...

Szilikon protézisekkel újra értékteremtő munka végezhető

A kamaraonline.hu portálon jelent meg cikk Ravasz Pál szilikon protetikussal, amelyben bemutatja a Szilikon Ház által gyártott szilikon pótlásokat. (2017. január)

Tovább...

Lehetőség egy teljesebb életre

A Nógrád Megyei Hírlapban jelent meg Palchuber Kinga írása. A cikk protetizálási "sikertörténeteket" ismertet. (2017. január)

Tovább...

Vissza az aktív életbe

A Nógrád Megyei Hírlapban jelent meg Palchuber Kinga riportja, amelyet miskolci kirendeltségünkön készített. (2016. december)

Tovább...

Jacques Chêneau professzor ismét cégünknél

Jacques Chêneau professzor idén ismét meglátogatta cégünket és oktatta ortopédiai műszerészeinket a neve által fémjelzett fűző elkészítésére. (2016. június)

Tovább...

Gumiujjakkal újra zongorázhat a roncsolt kezű Miki

Egy 11 éves fiúnak adtuk vissza a zongorázás örömét. Erről tudósít a Blikkben megjelent cikk. (2016.május)

Tovább...

Életmentő eszközt ajándékozott a Heim Pál Alapítvány és az OrtoProfil a budapesti gázrobbanás legsúlyosabb áldozatának

Életmentő ajándékot kapott a márciusi budapesti gázrobbanás legsúlyosabb sérültje: a két és fél éves Gergő egy speciális koponya ortézist kapott a Heim Pál Alapítvány és az OrtoProfil jóvoltából. (2015. december)

Tovább...
Cheneau képzés

Chêneau professzor Budapesten

Jacques Chêneau professzor meghívásunkra Budapestre látogatott.
A professzor a scoliózis konzervatív kezelésében jelenleg leghatékonyabb eszköz, a róla elnevezett ún. Chêneau-fűző kifejlesztője.
Chêneau professzor személyesen jött el gyártóközpontunkba, hogy továbbképzést tartson ortopédiai műszerész kollégáink részére. (2014.)

Tovább...

A Szilikon Ház bemutatkozása a televízióban

A kizárólag külső szilikon pótlásokkal foglalkozó Szilikon Ház bemutatkozott a TV2-n és az RTL Klub-n is. (2013. december)

Tovább...

A kétlábú Luca

A hortobágyi Madárkórházban műlábat kapott a harmadéves tojó rétisas. Magyarországon először hajtottak végre ilyen jellegű műtétet ragadozó madáron. A műlábat Lucának az OrtoProfil munkatársa készítette. (2012. május)

Tovább...

Tudástár

Országos elérhetőség