Vissza az aktív életbe!

Pácienseink között sokan nem is gondolnak arra, hogy van megoldás a hétköznapok folyamán számukra gondot okozó ortopédiai, vagy esztétikai problémákra. Élethű, kozmetikai szilikon pótlásokhoz, funkcionális végtag helyettesítő protézisekhez éppúgy hozzájuthatnak, mint személyre szabott talpbetétekhez, esztétikus és kényelmes ortopéd cipőkhöz, vagy sérüléseken átsegítő ortézisekhez, mozgást és helyváltoztatást segítő professzionális eszközökhöz is.

Nemcsak az ideiglenes, de a tartós problémával, mozgáskorlátozottsággal, fogyatékkal élőknek is van lehetőségük a korábban megszokott életszínvonaluk megtartásához, vagy annak visszanyeréséhez.


Fontosnak tartjuk, hogy mindenki tisztában legyen életkörülményei javításának lehetőségeivel, ezért küldetésünk hozzásegíteni ügyfeleinket ahhoz, hogy ők is teljes életet éljenek!

Pácienseink empatikus kiszolgálásához elengedhetetlen, hogy szoros szakmai együttműködést alakítsunk ki az őket kezelő szakorvosokkal. Ennek keretein belül nemcsak a betegek közös ellátását végezzük el, de a szakmai konzultációk során kellő figyelmet fordítunk az orvostechnikai-, gyógyászati segédeszközök fejlesztési kérdéseire is.

Hisszük, hogy betegeink minőségi ellátását kollégáink, technológiánk állandó fejlesztésével szolgáljuk a legjobban, ezért műszerészeink, forgalmazóink folyamatos szakmai továbbképzésével elhivatottan dolgozunk azon, hogy maximális szakértelemmel lássuk el a hozzánk forduló pácienseket.

Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást, szakmai egyeztetést a világ vezető ortopédtechnikai cégeivel, külföldi partnerműhelyekkel, így a legújabb, legmodernebb gyógyászati fejlesztéseket nagy múlttal rendelkező szakembereink tapasztalatával ötvözve nyújtjuk át a hozzánk fordulóknak.

Fentieknek megfelelően mind a standard, mind az egyedi ellátást, kiszolgálást igénylő pácienseink részére komplex, a rehabilitáció minden egyes fázisára és területére kiterjedő, az ország minden pontján elérhető szakmai segítséget biztosítunk annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb és legaktívabb élethez segítsük ügyfeleinket mindennapjaikban.

 
OrtoProfil – az Ön gyógyászati segédeszköz specialistája


Tudástár

Országos elérhetőség